Oceanic Veo 2.0 Online Cl

New Cootwo display is blank after charging.

Forum dedicated to DiveNav 's SMART gas Analyzers

New Cootwo display is blank after charging.

Postby divensurf » Sun Feb 28, 2016 2:46 pm

I charged my new device but the display screen is blank. How can I fix this. I was able to pair with my iPhone.
divensurf
 
Posts: 2
Joined: Mon Apr 25, 2011 10:39 pm

Re: New Cootwo display is blank after charging.

Postby eDiver » Mon Feb 29, 2016 9:17 am

divensurf wrote:I charged my new device but the display screen is blank. How can I fix this. I was able to pair with my iPhone.

The battery might have moved. Please see this post
The DiveNav Team
eDiver
 
Posts: 4887
Joined: Thu Aug 26, 2010 1:28 pm

Re: New Cootwo display is blank after charging.

Postby divensurf » Sun Mar 13, 2016 9:52 am

That is not my problem - the led charging light works and the backlight works I still get no digital display
divensurf
 
Posts: 2
Joined: Mon Apr 25, 2011 10:39 pm

Re: New Cootwo display is blank after charging.

Postby eDiver » Mon Mar 14, 2016 8:09 am

mmhhhh. We never saw this type of issue.
Something must have gone wrong with your unit.
Please send email to customer.service@divenav.com mentioning this thread and request an RMA.
The DiveNav Team
eDiver
 
Posts: 4887
Joined: Thu Aug 26, 2010 1:28 pm

Re: New Cootwo display is blank after charging.

Postby noladivegrip » Wed Nov 23, 2016 4:08 pm

I feel I might be having the same problem. My Cootwo sat for 3 months while I worked out of town. After placing on charge upon my return, the screen no longer displays anything, when I try to turn on, the green led pulses and thats it. Maybe a bad battery?
noladivegrip
 
Posts: 1
Joined: Wed Apr 30, 2014 6:59 pm

Re: New Cootwo display is blank after charging.

Postby eDiver » Mon Nov 28, 2016 8:33 am

noladivegrip wrote:I feel I might be having the same problem. My Cootwo sat for 3 months while I worked out of town. After placing on charge upon my return, the screen no longer displays anything, when I try to turn on, the green led pulses and thats it. Maybe a bad battery?


Please see this post
The DiveNav Team
eDiver
 
Posts: 4887
Joined: Thu Aug 26, 2010 1:28 pm


Return to SMART Analyzers: cootwo, monOx and Nitroxbuddy2

Who is online

Users browsing this forum: Google [Bot] and 4 guests