Discussion Forum
(Search terms must be 4 characters or more)
Activation card not working
Posted by f5f5 on August 31, 2010 at 6:56 pm in Help - User's reported problems/bugs/issues
While at Beneath The Sea 2010 I bought a Geo 2.0 class activation card from the eDiving booth.

Finally, today, I try to begin the course, but when I enter the code the site says it is not valid!

Did I waste $7.95?

I can post the card number if needed.
Replies
1
Reply by amarshall on August 31, 2010 at 7:19 pm
Make sure you post it exactly as it appears. If there are caps, use the caps, if not, don't use them
Reply by eDiver on August 31, 2010 at 7:43 pm
make sure to enter the number "0" (ZERO) as a ZERO and not as the letter "O" ..... and viceversa

Alberto (aka eDiver)
Reply by f5f5 on August 31, 2010 at 9:03 pm
I am posting it exactly as it appears on the card [to me], and still getting the message.
Attached is a picture of what I am seeing


*EDIT: IMAGE HAS BEEN REMOVED - PROBLEM RESOLVED*


What I'm typing is: *EDIT: REMOVED - PROBLEM RESOLVED*


Is this right?
Reply by amarshall on August 31, 2010 at 9:50 pm
f5f5 said "I am posting it exactly as it appears on the card [to me], and still getting the message.
Attached is a picture of what I am seeing



Picture removed. Problem has been resolved by eDiver


What I'm typing is:


Is this right?"


It looks right...make sure that is you are entering the Activation code when the screen appears in the class (the one that gives you the option between purchasing with bubble credits or an Activation Code) that you are in the Geo 2.0 not the Geo class.
Reply by f5f5 on August 31, 2010 at 9:57 pm
yup, it's the 2.0.
Reply by eDiver on August 31, 2010 at 9:58 pm
see PM
Reply by f5f5 on August 31, 2010 at 10:13 pm
Thanks for the PM!

tried the new code, it worked brilliantly. :)

Cheers!
Reply by eDiver on August 31, 2010 at 11:01 pm
2000 instead of 2800 :-)
1
Oceanic VT3 Online Class